Onze Diensten

Carcleaning betekent voor ons veel meer dan enkel het wassen van je wagen, we doen het met passie en liefde voor je wagen!

3 Bucket Method

Je kent de gevolgen van de vele wasstraat bezoekjes vast wel, de gekende "swirls". Een van de oplossingen die we hiervoor hanteren is de "drie-emmer-methode". Dit is over het algemeen een veilige manier om jouw wagen te wassen. We gebruiken hiervoor drie emmers: een emmer voor de velgen, een spoelemmer en een emmer waarin de shampoo zit. Iedere emmer is tevens voorzien van een "grit guard", een rooster op de bodem van een emmer waar het eventuele zand onder zal blijven liggen.

Car Detailing

"Car Detailing" betekent zoals de naam het zelf zegt: Het gedetailleerd poetsen van je wagen. We reinigen iedere wagen met de nodige zorg, nauwkeurigheid en met oog voor detail. Door gebruik te maken van de juiste producten en nodige tools (Borstels, microvezeldoeken, washandschoenen, tapijtenborstels, borstels voor hondenharen, applicators, ...) slagen we erin om telkens het beste resultaat te bekomen. Perfectie benaderen is ons streefdoel.Foamgun/lance

De belangrijkste fase tijdens de reiniging is de voorwas. Iedere wagen krijgt een voorwas in de vorm van in een schuimlaag, door de befaamde foamgun. Deze zal een aantal minuten de tijd krijgen om in te werken op het vuil. Vervolgens wordt de wagen onder hogedruk afgespoten. Dan pas volgt de contactfase waarin de wagen wordt gepoetst met shampoo en microvezel washandschoen (3 emmermethode).