Polijsten

Voorbehandeling

Polijsten dient om oppervlakkige krassen, waskrassen en lakfouten te verwijderen. Ook verontreinigingen door vogeluitwerpselen kan d.m.v. polijsten weggewerkt worden. Voor het polijsten worden de wagens altijd eerst grondig gewassen en gekleid. Vuilresten en waxrestanten worden op deze manier verwijdert alvorens te starten met het polijsten.

clay

Polijsten

Afwerken

Je kan je auto wassen, zowel de binnen- als buitenzijde. Vaak wordt door de wasstraat gereden of was je je wagen zelf. Bij mij wordt je auto "gedetailed", dit gaat veel verder dan alleen je auto poetsen.

Heeft je auto hier en daar wat lichte gebruikerssporen? Lichte krassen of een doffe kleur? Dan is dit vast en zeker weg te werken met de meest efficiƫnte polishers op de markt! Polijsten is een manier om enerzijds machinaal krassen te verwijderen maar kan ook gehanteerd worden om je lak weer te doen stralen!

Naast het polijsten van het koetswerk krijgt je wagen ook nog eens de nodige zorg die hij verdient d.m.v. sealers of wax! De laklaag zal dus voorzien worden van een waxbehandeling, sealing/glaze. Deze producten trekken tot diep in de laklaag in om een nog mooiere glans te bekomen! Zeker na het kleien van de wagen! Tevens hecht dit product voor meerdere weken met je laklaag zodat vuilresten en regenwater geen schijn van kans maken!

clay