Lakverzegeling

CarPro C-Quartz UK

Doorgaans beschermt men de laklaag van de wagen niet ofwel met een wax of sealent. Deze kunnen je wagen een goede bescherming bieden maar is slechts van korte duur. In de beste gevallen blijven deze maximum 6 maanden bescherming bieden. Wanneer je echter vaker door de wasstraat rijdt zal de bescherming aanzienlijk inkorten. De bovenvernoemde beschermingen zijn niets vergeleken met de C-Quartz UK lakverzegeling van CarPro waarmee ik werk.

verzegeling
C-Quartz UK is een ontwikkeling van de CarPro geadvanceerde nano lakverzegelingen. Dit is een professionele ceramische coating die het oppervlak zal versterken, water- en vuilafstotend maken en de glans tot het maximum zal drijven. C-Quartz UK bevat namelijk keramische nanodeeltjes waardoor er een zeer effectieve bescherming ontstaat tegen waskrassen, vogeluitwerpselen, zure regen en UV-stralen.

Verzegeling vs. Wax

Integenstelling tot een sealer(wax) zal C-Quartz UK een permanent beschermd oppervlak creeƫren met een hoge hydrofobische werking waardoor het water afparelt en de kans op verontreiniging nihil blijft. Met een langdurige bescherming tot ongeveer 24 maanden.

C-Quartz UK is tevens een speciaal ontwikkelde lakverzegeling van CarPro voor vochtige klimaten zoals dat in Belgiƫ en Nederland.

verzegeling