Interieur

Leder of Stof

Naast het exterieur van je wagen is het interieur minstens even belangrijk! Dit is het plekje waarin jij dagelijks vertoeft, wanneer je naar je werk rijdt of inkopen gaat doen! Er is dan ook niets vervelender dan in een vies en vuil interieur te moeten plaats nemen. Dit is een van de redenen waarom ik met veel geduld en precisie jouw interieur er terug als nieuw zal laten uit zien!

Voor het interieur wordt enkel en alleen gewerkt met professionele materialen en producten. De producten zijn allemaal PH-neutraal, waardoor ze perfect op een dashboard kunnen worden aangebracht. Ook voor je boordcomputer en navigatiesysteem zijn deze producten dus geschikt, zij zullen glanzen als nooit tevoren. Zowel een lederen - als een stoffen interieur wordt tot in de puntjes gereinigd! Je kan steeds kiezen uit een aantal verfrissende conditioners die je interieur voor een lange periode lekker laat ruiken. Wil je de "new-car-smell" of wil je een "exotischer" geurtje? Je hebt steeds de keuze uit een breed gamma wanneer je dit op voorhand laat weten!

interieur
clay

Lederbehandeling

Reinigen en voeden

Bij een leder interieur is het allerbelangrijkste element een goede voeding! Leder voeden kan je met verschillende producten doen maar begint altijd met een grondige reiniging! Een goed gereinigde oppervlakte zal altijd meer product opnemen en staat garant voor een langere bescherming.

interieur
Voor de reiniging van het leder interieur maak ik gebruik van Chemical Guy Leather cleaner i.c.m. een zachte borstel. De borstel zal de poriƫn en de oppervlakte reinigen en dit op een veilige manier voor het leder. Het product zelf is veilig, geur- en kleurloos waardoor het voor ieder type leder kan gebruikt worden.

Voor de voeding van het leder maak ik gebruik van Chemical Guys Leather Contioner i.c.m. een microvezel spons. Leather Conditioner is een overvloedige lotion die diep in het leer intrekt om alle types leder terug in goede conditie te brengen. Dit product beschermt leer tegen uitdroging, barsten en broosheid die normaal gesproken voorkomen als het leer ouder wordt. Tevens geeft het een aangename geur aan je interieur.